Η

διαιτολόγος Βασιλική Δαλάτση είναι απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και η πτυχιακή της εργασία με θέμα «Προβλήματα βάρους σε αθλητές Tae Kwon Do» παρουσιάστηκε σε σχετικό συνέδριο. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στη Θεσσαλονίκη σε γνωστό γυναικολογικό ιατρείο, φροντίζοντας για τη σωστή διατροφή των εγκύων.

Συμμετέχει συνεχώς σε συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια ως σύνεδρος, αλλά και ως ομιλήτρια-εισηγήτρια, είναι εκπαιδεύτρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο μάθημα «Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής», ενώ παράλληλα συμμετέχει σε εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, παρέχοντας συμβουλές διατροφής.

Δείτε τα συνέδρια και τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει.

photo-diaitologos

Χώροι – εξοπλισμός γραφείου

 

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του γραφείου της στην Αλεξανδρούπολη, παρέχεται όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών, με στόχο την επίτευξη μιας ισορροπημένης διατροφής που διασφαλίζει την υγεία και την ευεξία του οργανισμού σας.

ΟΜΙΛΙΕΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ομιλία στο Πανελλήνιο Συνέδριο Παχυσαρκίας 2014

Ομιλία στην επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας 2015

Ομιλία στο Χριστουγεννιάτικο χωριό των Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ομιλία στο Ροταριανό Όμιλο Αλεξανδρούπολης

Στις 16/12, στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης, έγινε παρουσίαση στους μαθητές του 1ου Λυκείου με θέμα την ισορροπημένη διατροφή στη καθημερινότητα και πως αυτή επιδρά στην ανάπτυξη και την υγεία μας.